L’Ajuntament de Godella aposta per la reivindicació de la dona

L'Ajuntament de Godella programa múltiples actes per a reivindicar el paper de la dona i rebutjar la violència masclista. Vols conéixer-los?

La dona a Godella

L’Ajuntament de Godella fa una aposta forta per la igualtat de la dona, per això, ha programat gran quantitat d’esdeveniments durant tot l’any que suporten esta acció. Ara que s’acosta el dia internacional de la dona, el pròxim 8 de març, les festivitats s’intensifiquen. Encara que les ocasions es concentren en dues dades, la igualtat entre hòmens i dones és una reivindicació que Godella fa durant tot l’any.

La Regidoria d’Igualtat concentra els actes conmemoratius de la dona al voltant del 25 de novembre (dia internacional contra la violència de gènere) i el 8 de març (dia internacional de març). I en motiu d’esta última, les cel·lebracions començaren el dilluns passat, amb la inauguració de Susana Gisbert de No me olvides, un llibre contra la violència masclista que es va presentar en la Vila Eugenia.

La dona a Godella

De cara al diumenge, és llegirà un manifest el divendres, i fins i tot l’Ajuntament de Godella finançarà un autobús per anar a la manifestació multitudinària de València. Tot i això, els esdeveniments no terminen una volta passada la dada de la dona, ja que el dimarts vinent es farà una representació feta pels adults del taller de teatre de l’Educació de Persones Adultes (EPA), en un guió propi del director.

A més, Mujeres científicas es una exposició que és presentarà a la Casa de la Cultura i en els col·legis públics que viatjarà fins al mes de maig.

Teresa Bueso, regidora d’Igualtat a l’Ajuntament de Godella, ha volgut destacar la importància del cartell dels actes, ja que l’ha fet una alumna d’un col·legi públic, i representa el suport entre dones que cal commemorar.

Programació de Godella per la dona:

La dona a Godella

Dia de la dona a València

El 8 de març, durant les Falles, se celebra el Dia Internacional de la Dona i la ciutat alberga nombroses propostes culturals, d’oci i de reivindicació per a visibilitzar el paper de la dona en la societat. Des de l’Ajuntament de Godella ficarán a la disposició de tothom un autobús perquè la gent puga anar a la capital i gaudir de totes estes propostes.

: Valencià