Detinguts dos joves de la manifestació del 9 d’Octubre per coaccions i incitació a l’odi

Els fets van ocórrer quan una periodista estava cobrint una de les manifestacions en la vesprada del 9 d'octubre a València.

PublicitatAVL

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a dos joves de 24 i 27 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors dels delictes de coaccions i incitació a l’odi.

Els fets van ocórrer en una de les manifestacions que es van celebrar en la tard del 9 d’octubre a València, en la qual una periodista que intentava gravar la manifestació va ser presumptament atacada per un grup de persones d’ideologia radical que li van impedir violentament realitzar el seu treball, rebent nombroses escopinyades, amenaces i insults masclistes i fins i tot arrabassar-li d’una forta estirada el mòbil.

PublicitatRovira  

Com a conseqüència dels esbrinaments realitzats, els policies han aconseguit identificar a dos dels sospitosos que han participat en aquests fets, els quals han sigut arrestats. Es continuen amb les recerques tendents a la identificació i detenció d’altres possibles implicats.

Els detinguts amb antecedents policials van ser posats en llibertat després de prendre’ls declaració, sent advertits de l’obligació de comparèixer davant l’autoritat judicial quan anaren requerits.