Multitudinària Fira Medieval de Sant Sebastià a Alfafar

Centenars de famílies, veïnes i veïns d'Alfafar i voltants, van acudir a la Plaça de l'Ajuntament el passat cap de setmana per a gaudir de l'esperada Fira Medieval de Sant Sebastià.

La recreació medieval, la gastronomia i la tradició han sigut les protagonistes aquest passat cap de setmana en la Plaça de l’Ajuntament d’Alfafar, que un any més ha acollit la multitudinària Fira Medieval amb motiu de la festivitat de Sant Sebastià que organitza l’Ajuntament a través de la seua regidoria de Cultura.

Nombrosos veïns i veïnes de totes les edats del municipi i voltants han pogut gaudir aquests dies en família d’una Fira Medieval que ha comptat amb el tradicional mercat, amb diversos llocs gastronòmics i artesanals, una ludoteca per al gaudi de les i els més xicotets, amb tiovivo, vaixell medieval i jocs d’enginy, així com nombroses activitats que s’han dut a terme al llarg de tot el cap de setmana.

Amb l’acte d’inauguració del dissabte es va donar pas a l’inici de la programació d’activitats de la Fira que enguany va incloure diverses cercaviles teatrals, sessions de cuentacuentos, espectacles de recreació històrica, teatre de titelles i una exhibició d’ocells rapaços, en horari doble de matí i vesprada. A més, en el matí del diumenge es va celebrar l’entrada de moros i cristians que va contribuir a la atmosfera festiva i concorreguda que s’ha pogut viure aquests dies en la Plaça de l’Ajuntament.

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alfafar agraeix a les i els veïns, així com a tots els curiosos que s’han acostat a la Fira Medieval, un esdeveniment molt esperat per la ciutadania del municipi pel qual s’han sumat esforços des del consistori per a oferir una àmplia programació d’oci, cultura i gastronomia per al gaudi de tota la família.

Publicitat