Oltra: “El partidisme no hauria de determinar qüestions electorals”

La vicepresidenta ha assegurat que no hi ha motius per a avançar els comicis autonòmics

La vicepresidenta i portaveu del ConsellMónica Oltra, després de comparèixer hui per a explicar els assumptes acordats en la reunió setmanal del Govern valencià, ha opinat sobre el possible avanç electoral autonòmic i sobre la nova campanya de Hazte Oír.

El possible avanç dels comicis

Ximo Puig i jo hem plantejat que quan hi haja un avanç electoral ha de ser per raons polítiques i no partidistes”. Així ha contestat Oltra en ser pregunta pel possible avançament electoral que el president de la Generalitat continua meditant, la decisió del qual no serà comunicada fins al pròxim 5 de març. La vicepresidenta ha assegurat que no hi ha motius per a avançar els comicis i que “el partidisme no hauria de determinar qüestions electorals”.

Segons Oltra, les raons per a avançar unes eleccions són la inestabilitat política, la falta de suport parlamentari i la impossibilitat de tirar avant projectes legislatius. “Cap d’estes raons coincideixen amb este cas”, ha assenyalat la vicepresidenta, qui també ha aprofitat per a indicar que “el Botànic és el govern més estable de la història de l’autogovern valencià”.

El bus de Hazte Oír

Respecte a l’autobús de Hazte Oír, Oltra ha comentat que “tot allò que intente fer passos cap endarrere en els drets de les dones i de les persones en general, és nociu per al conjunt de la societat”. A més, ha destacat que quan en altres ocasions ha arribat a València un autobús d’esta associació “els valencians i les valencianes s’han escandalitzat i han rebutjat els seus missatges”. “Som una societat oberta, solidària i acollidora, no ens agraden aquells que tenen l’odi per bandera i que a més reivindiquen un dels personatges (Hitler) més malvats de la història d’Europa i de la humanitat”.

Publicitat