Les pluges inunden un passadís d’urgències i l’aparcament de l’Hospital d’Alzira

Les fortes pluges caigudes durant les últimes hores en la ciutat d'Alzira han inundat un passadís d'urgències i en l'aparcament de l'Hospital de la Ribera d'aquesta població valenciana.

Les fortes pluges caigudes durant les últimes hores en la ciutat d’Alzira han inundat un passadís d’urgències i en l’aparcament de l’Hospital de la Ribera d’aquesta població valenciana.

Segons la Conselleria de Sanitat, les pluges, que han aconseguit un acumulat proper als 200 litres per metre quadrat, han provocat l’aparició una sèrie de goteres en un passadís d’urgències, encara que la situació en aquestes dependències ha quedat ja restablida a mitjan matí.

Segons la plataforma “Sanidad solo hay una”, contraria a la reversió a l’àrea pública d’aquest hospital ocorreguda el passat mes d’abril després de més d’una dècada de gestió privada, els familiars i treballadors del centre sanitari els han remès vídeos en els quals es poden veure passadissos inundats i amb poals de plàstic per a arreplegar l’important volum d’aigua que cau des del sostre.

En un altre vídeo s’observa la caiguda d’aigua com si fóra cascades en una de les plantes de l’aparcament, un immoble annexe a l’edifici de l’hospital. “Sanidad solo hay una” ha assegurat que aquestes goteres són el resultat de “un mal manteniment tan sols vuit mesos després de la reversió a la gestió directa de la Conselleria”.

Les mateixes fonts han indicat que “mai abans havia passat açò”, a pesar que les pluges fortes són bastant freqüents en la comarca de la Ribera, i ho han atribuït a “la falta de manteniment de les instal·lacions”.

Publicitat