Na Violant d’Hongria 2020 i les seues Dones de Companya formen ja part de la història de les Festes de Castelló

PublicitatAVL

Solemnes, majestuoses i esplèndides María Torres Claramonte i les seues Dones de Companya van omplir este dissabte el Teatre Principal de Castelló en el que és un dels actes més esperats per la Germandat dels Cavallers de la Conquesta.

Amb un espectacular vestit verd amb brodats en or i negre, llarga cua i corona, com correspon a una Reina, el seguici va acompanyar les protagonistes de la nit pels principals carrers de Castelló. Així, complint el més solemne protocol i amb l’actuació del grup de balls el Forcat, les Dones de Companya van omplir l’escenari del teatre fins al moment àlgic de la nit: l’entrada de Na Violant d’Hongria, 2020, María Torres Claramonte.

PublicitatRovira  

Emocionada, sempre somrient i conscient de la intensitat i responsabilitat de la representativitat que a partir d’ara desenvoluparà, Na Violant va rebre els honors pertinents al costat d’unes companyes, amigues, i oficialment Dones de Companya que intercanviaven emocionades mirades d’il·lusió.

Alicia López, Na Eva; Berta Cayuela, Na Rama; Noelia López, Na Dolça; Sofía de Zayas, N’Enmergarda; Andrea Molés, Na Margarida i Carmen Valmaña com Na Provençala i María Torres Claramonte, Na Violant d’Hongria 2020, formen part ja, oficialment de la història de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta i de les Festes de Castelló.