18.1 C
Valencia

La Fira de Sant Miquel d’Onda 2021 estudia fer conviure ‘paradetes’ i ruta comercial

La bona acollida de la nova iniciativa d'enguany, per temes d'aforament per la qual els comerços oferiren els descomptes propis de fira als seus establiments obre noves fórmules per a futures edicions on podrien conviure els expositors provisionals amb els recorreguts per la ciutat.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Canviar els poc més de tres metres d’expositor d’una fira per tota la superfície d’una tenda és una opció que ha ajudat a millorar les vendes. Almenys, així li ho han transmés una gran part dels participants en la Fira de Sant Miquel d’Onda, a la regidora de comerç Maria Baila.

La nova proposta d’enguany que per raons sanitàries desaconsellava la concentració de les tradicionals ‘paradetes’ en un mateix espai i que va haver-se de substituir per una mena de ruta comercial, ha satisfet a una part dels establiments. En especial, moltes tendes de roba o de calcer i de gèneres que requereixen més espai, han notat com la possibilitat que foren els clients qui anaren als comerços amb l’incentiu dels segells per a participar en sorteigs, els ha fet que pujaren les vendes.

- Publicitat -

“Alguns m’han comentat que molta gent, ja que estava allí a més de mirar els productes amb descomptes per la fira també aprofitaven per a mirar altres coses de temporada i comprar gènere que de l’altra forma mai hagués pogut estar en l’expositor de la fira per les dimensions dels llocs”, explica la regidora de comerç.

D’altres, en canvi, segons els productes, no han tingut resultats tan positius perquè tal vegada gran part de les seues vendes d’altres edicions radicaven en el fet d’estar en un espai comú. Per això, des de la regidora de comerç es plantegen ara que la pròxima edició podria estudiar-se combinar la fórmula tradicional de la fira concentrada en els expositors comercials en un mateix lloc, i un “rutero” per fer un recorregut comercial pels establiments que oferira també com enguany algun al·licient addicional en forma de sortejos de vals de compra o similar pels segells aconseguits en els comerços visitats.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,011FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Declaració oficial de Puig amb les noves mesures de restricció COVID

Restricció de la mobilitat nocturna de 12 a 6 del matí, reunions limitades a 6 persones, tancaments d'espais públics i jardins a les 10, limitació horària hostaleria i prohibició de venda d'alcohol entre les 10 de la nit i les 8 del matí són les principals mesures.

L’alcaldessa de Castelló dona suport a les noves mesures de contenció de la COVID

Amparo Marco, mostra públicament el seu acord amb les noves mesures davant la covid-19 anunciades pel president de la Generalitat este dissabte

Castelló implantarà dues línies de transport en barris perifèrics

L'alcaldessa destaca que s'adquiriran vehicles 'verds' per a millorar i fer més eficient i sostenible el transport públic

Un dron i vehicles camuflats vigilaran el compliment de les mesures sanitàries a Borriana

• Des d'aquest divendres la Policia Local intensifica el dispositiu preventiu per a impedir la realització de botellons i controlar el distanciament social i la utilització de mascaretes

Paterna desplegarà un dispositiu especial de control de possibles festes privades en Halloween

El Comité de Seguiment de la COVID-19 de l'Ajuntament de Paterna s'ha reunit hui per a analitzar la situació de la ciutat davant l'evolució del coronavirus i ultimar el dispositiu municipal de control i seguretat davant l'arribada de Halloween i el Dia de Tots els Sants.
- Advertisement -

: Valencià