El polèmic empresari de la construcció, Vicente Valls, es presenta a alcalde de Benaguasil amb un lema del PP

Després d’afiliar-se al PSPV local i haver-se postulat com a candidat d’este partit, Valls s’ha desvinculat completament i es presenta amb una candidatura independent

Vicente Valls Pérez, conegut a la comarca de El Camp de Túria per haver dedicat part de la seua carrera professional als negocis immobiliaris (des de 16 empreses diferents), es presenta ara a alcalde de Benaguasil amb un nou partit que ha creat, “Millorem Benaguasil”.

Per si no era prou polèmica la seua aparició al món de la política local, el nou partit amb el que es presenta té per nom el mateix eslògan de campanya del Partit Popular de Benaguasil en les eleccions municipals de 2007.

Després de la renúncia, fa uns mesos, de la portaveu del PSPV-PSOE local Laura Migtrugno a repetir com a cap de llista, des de les files socialistes es van barallar diverses opcions. Entre elles estava la de designar com a alcaldable i de forma ràpida a Vicente Valls, qui va proposar afiliar-se al partit només amb la condició de presentar-se com a candidat.

Quan ja semblava que el PSPV havia apostat per ell i poc abans de presentar les candidatures, fa unes setmanes, Valls va decidir donar-se de baixa del partit i dimitir de l’executiva on figurava com a vocal. El motiu de la seua sobtada sortida podrien ser les desavinences amb altres militants del partit i la falta de consens a l’hora d’elaborar la llista per a les municipals de maig.

Ara, després de presentar la seua candidatura independent amb Millorem Benaguasil, s’ha pronunciat al respecte al seu compte personal de Facebook, on ha afirmat: “Em postule com a candidat en un partit junt a la gent que està amb mi en este camí de política local, hem decidit que es poden defendre molt millor els interessos dels nostres veïns sense tindre que pertànyer a cap sigla política. Vull encapçalar un partit on es treballe per a portar a terme la millor gestió per als nostres veïns. Açò no és una qüestió de dretes o esquerres, per suposat que em presentaré a les eleccions de maig”. A més, també ha volgut desmentir informacions que s’estan publicant sobre ell: “A veure si s’aclareixen alguns, primer m’acusaven de ser del PP, després d’assessor de Ciudadanos i ara de Podem. Senyors, centreu-vos en gestionar i en evitar que acabem en la ruïna i deixen d’esforçar-se en dir tonteries”.

Publicitat