Augmenten les adhessions al nou model de Festes per la Magdalena del 2020

Festes de carrer, Cases Regionals i altres entitats vinculades a la festa ja estan proposan els seus cadidats per la nova Comissió del 75 aniversari mentres segueix el malestar en altres sectors.

Com un degoteig discret però constant les diferents entitats vinculades al món Fester de Castelló estan fent camí i posicionant-se per a oferir el seu suport a les Festes i proposar els representants de les seues anticalç que postulen a formar part d’eixa “polèmica” comissió que ha d’organitzar el 75 aniversari de les Festes de Castelló.

Si la Germandat dels Cavallers de la Conquesta i la Colla Bacalao van ser dels primers a mostrar la seua resposta, ara, l’Associació de festes de Carrer i les Cases Regionals fan públics ja qui seran els seus candidats. Així, Lorena GamirPepe Ferrer, representaran les Festes de Carrer mentre que per la  ‘Federación de  Casas y Centros Regionales de España en Castellón es propose a Xosé Filgueira Fernández.

D’altra banda però, des de la Gestora de Gaiates, el posicionament segueix sent ben distint. De fet, inclús a través de xarxes socials s’està mostrant el malestar que ja alguns membres del Consell Rector de Festes feren evident en conèixer-se la notícia.

 

 

CatalanSpanish