17.3 C
Valencia

Castelló manté el personal d’infermeria en 4 centres educatius, pese a les directrius d’Educació

Esta mateixa setmana, les escoles d'Onda que disposaven d'infermera escolar van rebre un escrit des de la Direcció Territorial d'Educació de Castelló on s'indicava que este personal sanitari no podia accedir a les escoles a realitzar les seues tasques.

- Publicitat -AVL

L’ajuntament de Castelló acaba de renovar el conveni amb el Col·legi d’Infermeria de Castelló per continuar amb els programes d’educació sanitària que porten a terme, des de fa anys, en quatre centres educatius de la ciutat. Es tracta dels centres d’Atenció Educativa Singular, els denominats CAES, Guitarrista Tàrrega, ubicat al grupo Perpétuo Socorro, el Carles Selma, al grup San Lorenzo, el CAES San Agustín i el CEIP Illes Columbretes.

Esta renovació de l’entrada d’un infermer o infermera a una escola no seria notícia si no fos perquè esta mateixa setmana des de la Direcció territorial d’Educació, les escoles d’Onda que disposaven amb infermera escolar des del passat curs rebien una carta on es prohibia l’entrada a este personal sanitari. Tot i que, igual que a la capital de la Plana les seues tasques també formaven part de programes específics d’educació sanitària i prevenció adreçats a l’alumnat.

- Advertisement -

En referència a esta coincidència, el portaveu de l’equip de govern a l’ajuntament de Castelló, José Luís López, s’ha referit a la importància d’este programa -dotat amb 40.000 euros- per a crear bons hàbits sanitaris de l’alumnat d’uns centres, la majoria dels quals es troben en unes condicions socioeconòmiques més desfavorables i que poden tindre un cert risc més alt de vulnerabilitat i carència d’algunes pautes.

Tot i això, caldrà esperar a veure quina és la resposta de Conselleria i sobretot, com es pren la localitat veïna d’Onda esta diversitat de criteris si des de Direcció Territorial d’Educació no s’aclareix la situació i es defineix de matera igualitària o establint paràmetres que definisquen les raons de què infermers puguen o no entrar als centres dependents de la Conselleria d’Educació.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

12,997FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar GVAIndustria
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Simó i Marco, enfrontats per l’IBI de PortCastelló

L'actual president de l'autoritat portuària i portaveu de l'equip de govern a l'ajuntament de Castelló fins fa dos mesos, considera que este l'augment que ha anunciat el consistori "tindrà repercussions negatives".

La Generalitat continuarà endavant amb el toc de queda malgrat la negativa del Consell Interterritorial

Puig assegura que “és necessari fer un pas més” tra augmentar els ingressos un 97% i els contagis un 45% en les últimes setmanes.

El Govern i les comunitats ajornen l’aprovació del toc de queda

Totes les comunitats, excepte Madrid i Euskadi, donen suport a les noves restriccions contra la pandèmia.

Castelló preveu aprovar subvencions per més de 211.000 euros als col·lectius de festes

Dilluns que ve se celebrarà un Consell Rector per a donar llum verda a les ajudes a gaiates, colles, Festes de Carrer i ens vinculats

Borriana obri el primer circuit de cal·listènia al parc de Novenes de Calatrava

• Amb un pressupost de més de 26.000 euros, els mòduls de cal·listènia se situen en una superfície habilitada d'aproximadament 25m x 15m i estaran acabats la setmana que ve
- Advertisement -

: Valencià