22 C
Valencia

El ‘reacord de Fadrell’ “concreta el reglament” per a governar en “lleialtat entre partits”

Omar Braina, Ignasi Garcia i Fernando Navarro han valorat la signatura d'este dilluns al Menador com una prova de "maduresa política" i de "voluntat de continuar amb un govern progressista" de la que afirmen "eixir més reforçats"

- Publicitat -AVL

“Redoblar l’aposta de l’Acord de Fadrell” i “reconduir divergències sorgides arran del tema de Festes”, en estos termes s’ha referit el portaveu de Podem-EUPV, Fernado Navarro a la significació i importància dels documents signats este dilluns al Menador entre els tres partits polítics que conformen el govern actual a l’ajuntament de Castelló i que tracta de pautar i acotar d’una manera més directa les normes de funcionament d’un acord que el mateix text qualifica de “deficitari” pel que fa als “mecanismes contemplats al document d’Acord de Relacions de Govern”.

Així, en una vesprada grisa, freda i plujosa, representants de cadascuna de les formacions polítiques han signat un document que proposa un model, pot ser, més acotat o si més no una mica més definit pel “seguiment i coordinació de l’Acord de Fadrell“. 

Cares somrients i bromes a l’hora del posat fotogràfic que per molts no esborren una crisi notòria i amb capítols puntuals d’alta intensitat que s’ha interpretat per part de l’oposició com una clara senyal de feblesa i que l’acte d’este dilluns tracta de desmentir. “Els tres partits polítics eixim reforçats”, ha afirmat Navarro des de la coalició Podem-EUPV.

Per la seua banda, Ignasi Garcia ha reiterat l’oportunitat de millora”amb la signatura del que ha anomenatreacord de Fadrell. El representant de Compromís ha insistit en la necessitat de mantenir “un govern progressista” i el compromís adquirit amb la ciutadania.

Pel que fa al representant socialista, Omar Braina també s’ha mostrat satisfet, i situat al

centre de la ‘triada’ ha recordat la importància dels documents signats. “Un reglamentarà la coordinació de l’acord de Fadrell pel que fa al funcionament i un segon document en què es reafirma en la bona fe, la confiança legítima i la lleialtat entre els socis de govern”Braina ha afegit que el document també dona suport a la Regidora de Festes Pilar Escuder. El portaveu socialista en este acte de signatura ha parlat també de “maduresa” per gestionar la crisi.

Pel que fa a la represa dels pressupostos, dimecres podrien reprendre’s les negociacions però mentres “donar solucions ja a temes puntuals de caràcter pressupostari”, com ha apuntat Garcia, afegint a les paraules de Navarro.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,773FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Borriana redistribuirà les seues àrees de competència delegades per l’Alcaldia

Després de la dimissió del regidor socialista Javier Gual "per motius personals" i la pròxima incorporació d'Ester Meneu en l'equip municipal de govern.

Detectats brots de coronavirus a Castelló, Orpesa, Onda i Benicarló

La província de Castelló ha registrat en 24 hores un total d'11 brots.

Sanitat prorroga durant 21 dies més les mesures restrictives per a la Comunitat Valenciana des de dilluns que ve

La Comunitat Valenciana registra 707 nous casos de coronavirus i 688 altes a pacients

L’AVL reivindica la figura literària de Carmelina Sánchez-Cutillas

Dona rebel, apassionada, lluitadora, forta, a més d’escriptora excepcional de les lletres valencianes del segle XX han sigut alguns dels molts qualificatius pronunciats en la Jornada Feminari en homenatge a Carmelina Sánchez-Cutillas, Escriptora de l’Any 2020, organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

La Generalitat convoca oposicions per a formar part de l’escala d’orientadors de Labora

Amb aquestes proves Labora pretén oferir estabilitat a un servei fonamental per a la ciutadania
- Advertisement -

: Valencià